Ποδόσφαιρο: Οι επόμενοι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Με τέσσερις ομάδες συνεχίζει η Ελλάδα στην Ευρώπη, καθώς ο Άρης δεν τα κατάφερε και αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Ντιναμό Κιέβου.

Όμως ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ υπερκέρασαν τα εμπόδια των Γκενκ και Χάιντουκ αντίστοιχα και βρέθηκαν στα play-offs του Europa League και του Conference League αντίστοιχα, ενώ ήδη ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε εκείνα του Champions League μετά την επική του πρόκριση επί της Μαρσέιγ.

Παράλληλα με το 1,5 πόδι μαζί του… νιώθει και η ΑΕΚ ύστερα από το 2-1 που επικράτησε της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Κροατία και ενόψει της ρεβάνς του Σαββάτου (19/8) στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το ευρωπαϊκό πρόγραμμα των επόμενων ημερών για τις ελληνικές ομάδες

Εάν η Ένωση «επισημοποιήσει» την ανωτερότητά της κόντρα στην Ντιναμό θα παίξει με την Αντβέρπ την Τρίτη, αλλιώς στο απευκταίο για τη χώρα μας «σενάριο» θα κοντραριστεί την Πέμπτη με τη Σπάρτα Πράγας για τα play-offs του Europa.

Το «τριφύλλι» από την πλευρά του θα φιλοξενηθεί την Τετάρτη στην Πορτογαλία από την Μπράγκα, ενώ μία ημέρα μετά οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν την Τσουκαρίτσκι και ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα αγωνιστεί στη Σκωτία με τη Χαρτς.

Σάββατο (19/8), 3ος Προκριματικός Champions League

ΑΕΚ – Ντινάμο Ζάγκρεμπ (21:45)

Τρίτη (22/8), Play-Offs Champions League ή Πέμπτη (24/8), Play-Offs Europa League

Αντβέρπ – ΑΕΚ (22:00) ή ΑΕΚ – Σπάρτα Πράγας (εκκρεμεί ο ορισμός της ώρας)

Τετάρτη (23/8), Play-Offs Champions League

Μπράγκα – Παναθηναϊκός (22:00)

Πέμπτη (24/8), Play-Offs Europa League

Ολυμπιακός – Τσουκαρίτσκι (εκκρεμεί ο ορισμός της ώρας)

Πέμπτη (24/8), Play-Offs Conference League

Χαρτς – ΠΑΟΚ (εκκρεμεί ο ορισμός της ώρας)

* Ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί σε αυτά τα ματς και με τα τωρινά δεδομένα, ο Παναθηναϊκός έχει εξασφαλισμένη παρουσία στους Ομίλους του Europa League και ΑΕΚ, Ολυμπιακός σε εκείνους του Conference.

Πηγή: newsbeast.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί